De SOCIAL DEAL ACTIE IS AFGELOPEN!

Reserveren is niet meer mogelijk

Wat een goed idee dat je op social deal een fotoshoot bon hebt gekocht van Fotostudio Tiel. Onderaan deze pagina staat een link om een afspraak te plannen, lees onze FAQ ook even door!

Wat gaan we doen:

Buiten fotoshoot
Een buiten fotoshoot is altijd weersafhankelijk.

Beschikbaarheid
Fotoshoot zijn mogelijk van maandag tot zondag !

Uitgesloten
Zwangerschapsfotografie en newbornfotografie

Na de fotoshoot
Na uw fotoshoot krijgt u alle fotos te zien op een contactsheet. Hier kiest u uw gratis 5 fotos, de overige foto’s kunt u afkopen of per stuk bestellen als digitaal bestand.

Bij een fotoshoot met minderjarige dient er ALTIJD een volwassenen aanwezig te zijn in onze studio. Neem bij voorkeur je ouders/voogd mee. Geen volwassen aanwezig, gaat de shoot NIET door.

FAQ

Social deal

Vast wel maar de tijd zal wat korter zijn. Onze fotoshoots worden ook gepland, het kan dus zijn dat er na u iemand anders een shoot heeft en daar ook netjes een afspraak voor heeft gemaakt.
Dat kan mits 24 uur van te voren, replay onze bevestiging die je hebt ontvangen dat u niet kunt en deze graag wil verzetten. Geef daar ook meteen een aantal momenten mee wanneer u kunt.
Nee, u kunt dit eventueel zelf doen!
Nee, u krijgt geen voorrang na uw aankoop. U heeft 3 maanden om een shoot te boeken.
Nee, wij zijn niet ingericht om dieren mee te fotograferen.
Zeker, u komt gewoon op ons eigen terrein parkeren zonder kosten!
Ja zeker, onze studio is nabij het centrum van Tiel en op 5 minuten lopen van het trein/bus station.
Nee, u kunt slechts één waardebon inleveren bij uw shoot. Uw fotoshoot is voor maximaal 4 personen. Wilt u met 6 personen dan kunt u dit bij betalen.
Dat kan, uiteraard doet de fotograaf dat niet zomaar. Mocht de fotograaf een zakelijke opdracht krijgen die niet te combineren is met de de social deal shoot dan zal de shoot verplaatst worden. Het spreekt voor zich dat dit ook bij u op tijd gemeld zal worden.
Dat is geen probleem maar en moet ALTIJD een volwassenen aanwezig te zijn in onze studio. Neem bij voorkeur je ouders/voogd mee. Geen volwassen aanwezig, gaat de shoot NIET door. Bij twijfel over je leeftijd kunnen we je vragen je ID-kaart te laten zien, heb je deze ook niet bij je gaat de shoot NIET door. Het opnieuw inplannen van je shoot is dan ook niet meer mogelijk.
Nee, het verzilveren van uw social deal fotoshoot moet u via het juiste contact formulier aanmelden. Wij nemen binnen 6 werkdagen contact met u op via de email om uw shoot te plannen.
Nee, in principe behouden wij ten alle tijde het auteursrecht op onze foto’s. In de praktijk betekend dit dat je voor persoonlijk gebruik alles mag doen met de foto’s. De uitzondering betreft commercieel gebruik, onze foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden tenzij wij daar expliciet toestemming voor geven. Gebruik je de foto’s toch commercieel zonder toestemming of licentie, dan zijn wij gedwongen om hier actie op te ondernemen.

Vul het onderstaande formulier geheel in en wij nemen met u contact op om uw fotoshoot in te plannen.

De SOCIAL DEAL ACTIE IS AFGELOPEN!