Alles ziet er prachtig uit vanuit de lucht, een nieuwe woonwijk of het prachtige uitzicht over een vallei. Wat dacht u van uw bedrijfslocatie of een evenement.

Een luchtfoto maakt kijkers nieuwsgierig, valt op en is te gebruiken op alle media. Plaats de dronefoto op uw website of social media. Of gebruik de lucht foto’s in een brochure, folder, jaarverslag of ander drukwerk. Drone fotografie is kan onder andere worden toegepast bij:

Fotograferen met een drone kan niet zomaar en heeft wel even wat voorbereiding nodig. Uiteraard verzorg ik dat ook zodat de vlucht veilig verloopt.

De werkwijze bij dronefotografie
Na je aanvraag controleren ik of op de aangegeven locatie volgens de huidige wetgeving wel met een drone gevlogen mag worden. In hoofdlijnen betekend dit 50 meter afstand tot aaneengesloten bebouwing houden,  niet boven 80+ km-wegen, spoorlijnen en niet boven mensenmenigten ect.

Deze veiligheidseisen zijn er niet voor niks en daar hou ik mij uiteraard aan. Kan er op de door jouw aangevraagde locatie gevlogen worden dan zal ik een prijsopgave maken in de vorm van een offerte.  Na akkoord zal ik in overleg een datum plannen die altijd onder voorbehoud is.

Het spreekt voor zich dat dronevlucht goedkoper is dan met een bemande helikopter of een vliegtuig.

Vliegbewijs en verzekering
Dronefotografie is in vele gevallen een vliegbewijs nodig om deze vluchten te mogen uitvoeren. Uiteraard zijn wij in bezit van de papieren en natuurlijk een goede verzekering mocht er onverwachts toch iets mis gaan waar wij natuurlijk niet vanuit gaan.

Neem contact op voor meer informatie en een prijs opgave.