Iedereen kent wel de schoolpakketten, de eerste foto is relatief duur en des te meer je afneemt des te goedkoper het wordt per foto. Bij ons geldt het motto: Goedkoop vanaf de eerste foto. De standaard maten, combivellen en groepsfoto zijn allemaal €2,50 en online te bestellen.

Grotere foto’s of andere producten zijn ook zeker mogelijk. Tevens kunnen de originele digitale bestanden besteld worden (dit is een zeer populaire optie).

Alles gaat online, het voordeel van dit alles is dat u als school geen omkijken heeft naar de afhandeling van de foto’s. Geen geld hoeven te innen, geen bestelbriefjes bij te houden. Ook hoeven ouders, opa’s en oma’s niet wekenlang te wachten op hun foto’s want snelheid is één van onze speerpunten, de kinderen krijgen een brief mee waarop de inlogcode staat en hoe ouders kunnen bestellen. De foto’s staan binnen een week online ( vaak eerder). Zo ziet u dat u als school er verder geen omkijken meer naar heeft omdat alle bestellingen online worden gedaan.

Opname en achtergrond

Voor de portret fotografie maken we een studio opstelling in een ruimte welke u op school voor ons ter beschikking stelt. Vooraf kunnen we vaak even langs komen om alles door te nemen en dan kunnen we ook naar de geschiktheid van de ruimte kijken.

We kunnen met diverse achtergronden werken.

*  Meest voorkomende is Egaal WIT.
*  Dan hebben we de keuze uit 20 gekleurde doeken.
*  En als bijzonder doek kunnen we met een Chroma Key achtergrond werken.
*  Kunnen op verzoek (zonder kosten) elke egale kleur als rol neerhangen

Qua bestellen doen we alles online

*  U heeft er geen kijken meer naar op school, en u heeft dan ook geen extra tijdsdruk om de bestellingen af te ronden. Dat regelen wij voor u.
*  Ouders kunnen de foto’s online zien.
*  Online bestellen.
*  De foto’s thuis gestuurd (binnen 5 werkdagen).
*  Foto’s staan standaard 6 maanden online (met op verzoek een maximum van 10 jaar).

Gemakkelijke en lage prijsstelling

Alle foto’s zijn vanaf de eerste foto laag geprijsd :

10×15 € 2,50 ( + origineel digitaal bestand slechts 1 euro extra) 13×18 € 2,50 ( + origineel digitaal bestand slechts 1 euro extra) 15×21 € 2,50 ( + origineel digitaal bestand slechts 1 euro extra) Combi vel € 2,50 ( + origineel digitaal bestand slechts 1 euro extra) Digitaal bestand €3,00

Digitaal bestand groepsfoto €15,00

€2,50 administratie en verzendkosten per bestelling (niet bij bundelen).

Men kan kiezen uit :
– Kleuren foto
– Zwart-wit foto
– Sepia
– Glanzen, mat of metalic

Bij de combivellen kan men kiezen uit 18 verschillende samenstellingen.
Betalen kan men op verschillende manier zoals i-Deal, credit card, overschrijving, of Pay-Pal.

Daarnaast kunnen we een uitgebreid scala aan producten bieden welke men kan bestellen.
Zoals foto’s t/m 76×115, fun artikelen en foto’s in lijst.

Snelheid en eenvoud

We hebben drie manieren om de foto’s administratief af te handelen

1)  Vrij
2)  Per klas
3)  Per persoon

Bij VRIJ worden alle foto’s in één grote map op internet gezet. Dit wordt eigenlijk bij school fotografie niet toegepast alleen wel bijschool events (schoolreis, sportdagen, gala, diploma-uitreiking).
Bij PER KLAS worden er een link aan gemaakt per klas, en kan men binnen de klas de foto’s van elkaar zien. Voordeel van dit systeem is dat de link, toegangscode al bekend zijn bij de opname en men binnen 24 uur na de opname alle foto’s al kan zien.
Bij PER PERSOON is de hoogste vorm van privacy gewaarborgd en heeft iedereen een eigen link, en een eigen wachtwoord. De foto’s staan in 2-4 werkdagen op internet en dan printen we de links uit zodat een iedere kan zijn foto’s kan zien. We kunnen deze lijst tevens als PDF meesturen of doormailen.

Op het formulier staat :

1)  Eén zwart-wit foto van de persoon
2)  Link
3)  Wachtwoord

De lijsten worden per klas geleverd.

Wij vragen een basis vergoeding voor het plaatsen van onze studio opstelling, dit is afhankelijk van de lokatie ( afstand ). Uiteraard zijn onze prijzen duidelijk en helder vooraf!.