Wat je moet weten voor jou shoot

Een shoot is op basis van beschikbaarheid het kan dus zomaar een paar dagen/weken duren. Maar het is ook mogelijk dat het op kort termijn kan.
Ja bijna altijd, maar wel op basis van beschikbaarheid! We hebben dus wel beperkte ruimte en vol = vol.
Vast wel maar de tijd zal wat korter zijn. Onze fotoshoots worden ook gepland, het kan dus zijn dat er na u iemand anders een shoot heeft en daar ook netjes een afspraak voor heeft gemaakt.
Dat kan mits vroeg genoeg van te voren natuurlijk. Replay onze bevestiging die je hebt ontvangen dat u niet kunt en deze graag wil verzetten. Geef daar ook meteen een aantal momenten mee wanneer u kunt. Let wel doe dit minimaal 24 uur van te voren!!
Nee, u kunt dit eventueel zelf doen!
Nee, u krijgt geen voorrang na uw aankoop. U heeft 3 maanden om een shoot te boeken.
Indien u niet verschijnt op uw afspraak zonder u af te melden, dan brengen wij hier het NO SHOW tarief voor in rekening. U krijgt dan van ons een factuur van €25. Bent u verhinderd of wilt u uw afspraak afzeggen/annuleren, geen enkel probleem. Dit is ook van toepassing als u binnen 24 uur van te voren uw shoot afzegt of annuleert Wij hebben ook een agenda en kunnen dan niet meer deze tijd opvullen. De fotograaf heeft voor u een shoot tijd gepland.
Nee, huisdieren zijn in het pand niet toegestaan.
Zeker, u kunt gewoon op ons eigen terrein parkeren zonder kosten! Ze uw auto gewoon bij ons op het parkeerterrein. Een deel van de openbare weg is namelijk voor vergunninghouders..
Ja zeker, onze studio is nabij het centrum van Tiel en op 5 minuten lopen van het trein/bus station.
Nee, u kunt slechts één waardebon inleveren bij uw shoot. Uw fotoshoot is voor maximaal 2 personen.
Dat kan,u betaald € 15,00 p/p extra, dit betaald u vooraf!
Een fotoshoot op de zaterdag is mogelijk, U betaald hier wel € 15,00 extra voor, dit betaald u vooraf!
Ja, dat is mogelijk bij wijze van uitzondering. Wij willen bij voorkeur ook wel een dag vrij in de week... als het echt niet anders kan is dit mogelijk. U betaald hier wel € 25,00 extra voor, dit betaald u vooraf!
Een vakantieveilingen fotoshoot in de avond is mogelijk, U betaald hier wel € 10,00 extra voor, dit betaald u vooraf!
Dat kan, uiteraard doet de fotograaf dat niet zomaar. Mocht de fotograaf een zakelijke opdracht krijgen die niet te combineren is met een shoot dan zal de shoot verplaatst worden. Het spreekt voor zich dat dit ook bij u op tijd gemeld zal worden.
Dat is geen probleem maar en moet ALTIJD een volwassenen aanwezig te zijn in onze studio. Neem bij voorkeur je ouders/voogd mee. Geen volwassen aanwezig, gaat de shoot NIET door. Bij twijfel over je leeftijd kunnen we je vragen je ID-kaart te laten zien, heb je deze ook niet bij je gaat de shoot NIET door. Het opnieuw inplannen van je shoot is dan ook niet meer mogelijk.
Nee, het verzilveren van uw fotoshoot-bon dient u via het reserverings portaal gedaan te worden.
Nee, in principe behouden wij ten alle tijde het auteursrecht op onze foto’s. In de praktijk betekend dit dat je voor persoonlijk gebruik alles mag doen met de foto’s. De uitzondering betreft commercieel gebruik, onze foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden tenzij wij daar expliciet toestemming voor geven. Gebruik je de foto’s toch commercieel zonder toestemming of licentie, dan zijn wij gedwongen om hier actie op te ondernemen.
Helaas is gebleken dat emailadres die eindigen op @hotmail.com of hotmail.nl niet altijd aankomt in beide richtingen. Hoewel wij dit ook vervellend vinden kunnen wij hier niks aan doen. @gmail.com komt onze mail met regelmaat in de uw spambox terecht. Ze ons mailadres op de whitelist @fotostudiotiel.nl en @gertjankosterfotografie.nl en @fotorh.nl Zo mist u onze email niet!
Ons website zal direct u een mail versturen met een ontvangstbevestiging. Mocht u deze niet in uw mailbox zien kijk dan even in uw spambox.
Als uw bon verlopen is kunt u een fotoshoot boeken volgens de regulieren kosten. Als uw bon verlopen is kan deze dus niet meer ingewisseld worden.