Op vrijdagavond vond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk het 50e Wiener Ball plaats, waarbij 64 jongedames en jongeheren debuteerden en na binnenkomst een openingsdans uitvoerden. Deze werd ingestudeerd o.l.v. de Oostenrijkse dansmeester en werd uitgevoerd onder muzikale begeleiding van het 30 koppige Ensemble Johann Strauss.

De Mitternachtseinlage werd dit jaar verzorgd door het ensemble Low Brass, onderdeel van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Het ensemble Low Brass Rotterdam Philharmonic bestaat uit de trombonisten: Alexander Verbeek, Pierre Volders, Remko de Jager, Ben van Dijk en tubaïst Hendrik-Jan Renes.

Richard Hulshof is de bekendste galafotograaf van Nederland en verzorgt al meerdere jaren het grootste deel van de fotografie waaronder de statie portretten . Sinds enkelen jaren is Gertjan Koster mee voor de reportagefotografie.


Adel in Nederland maakte een kort filmpje….

De foto’s staan al deels online,  om de foto’s snel te presenteren zijn deze nog niet afgewerkt.  De foto’s worden VOOR ze naar u worden verzonden eerst correct afgewerkt.

Wienerball statie klik hier

Reportage klik hier